Echipa Toplița

Se spune că Toplița este una dintre cele mai friguroase zone din România. Cum o încălzim noi? Cu o echipă care s-a născut pe munte și trăiește pe munte. Dar mai presus de toate, o echipă care știe că oricât de jos ar merge mercurul termometrelor, zâmbetele și pasiunea pentru zăpadă ne pot ține de cald... cel puțin pe interior!

Horia Urzică

Horia este „panoul de comandă” de la Toplița. Iar când sezonul rece devine amintire, el este ghid turistic și fotograf. Pe pârtie îl recunoști după hainele mega colorate si asortate, te învață atât cu schiurile cât și cu placa, iar turtele dulci pe care le iubim cu toții , sunt invenția lui! Dacă vrei să dai de el după programul cu copiii , il gasești la o ședintă foto, sau pregătind ceva nou pentru urmatoarea tabără. Din martie cu siguranță îl găsești cu placa printr-o stațiune din Franța.

    horia-urzica-2

Silviu D

Silviu Dobrean

Supranumit Tiberiu Ghioane pentru îndemânarea fotbalistică, Silviu a lăsat jocul cu balonul rotund pentru a se dedica meseriei de profesor de sport și instructor de schi. Tibi, așa cum îl alintăm noi , este ușor de recunoscut pe pârtie: ori schiază într-un singur schi , ori poartă o singură mănușa și căciula pe-o ureche. Imun la frig și calm peste măsura , Silviu este tăietor de lemne și campion județean la Skanderberg și alte sporturi încă neomologate!

Valentin Cremene

Decanul de vârstă și unul din cei trei inițiatori ai Bulgărașului, Vali e ăla cu părul lung, chiar dacă anul ăsta s-a tuns prima dată după 20 de ani. Tot el e cel cu bancuri pregătite pentru orice situație. Petru că o zi fără zâmbete e o zi pierdută, iar el nu pierde nicio zi! Îi place doar muzica rock și zboară cu parapanta peste tot in țara și străinătate. Vă mai spunem un secret: e singurul Bulgăras care a făcut armata, deci știe cu ce se mănâncă instrucția.

unnamed

unnamed-2

Ciprian Crișan

Absolvent la Facultății de Educatie Fizică și Sport din Cluj-Napoca, Cipri e unul dintre motoarele Bulgărașului, organizând tot felul de tabere și evenimente sportive în afara sezonului hibernal. Caiacul și tiroliana sunt prietenii de nădejde ai lui Cipri. Se zvonește că ar fi următorul Bulgăraș pregătit de însurătoare!

Maria Dobrean

Dacă vedeți un mare " zâmbet " pe pârtie, îmbrăcat în haine de monitor, să știți că e Maria. Chiar dacă nu recunoaște, iubește snowboardul mai mult ca schiul și se pregătește pe ascuns să-l întreacă pe Horia la placă în viitorul apropiat. Fascinată de cai și de straiele populare, când vine vara pe Maria o găsești pe malul unui lac sau la un centru de echitație .

maria

unnamed-3

Orosz Szabi

Juniorul echipei dar care incet a invățat de la cei mai mari si cu siguranță vrea să ne depășeasca pe toți. Încă gustă din viața de student la Cluj unde, nu ar trebui sa te surprindă dacă îl întâlnești la o seară Maramureșeană. Szabi e fară exagereare cel mai in măsura dintre bulgărași să te învețe un dans popular.

 logo-bulgarasu-alb-png

Eat. Ski. Sleep. Repeat