Echipa

Suntem tineri, suntem veseli și fiecare suntem unici în felul nostru.
Ne completăm și împreună formăm un curcubeu de zâmbete și energie.
Te invităm să ne cunoști!

Radu

Radu e cel care a început povestea Bulgărașu. Este născut în Ajunul Crăciunului, iar noi credem că este cadoul de sus pentru toți copiii mari și mici. Asta pentru că Radu te va învăța să iubești natura, să-i înțelegi liniștea și să te bucuri de clipa de acum. Radu este fericit pe munte și trăiește cu adevărat atunci când are mulți mulți copii în jurul său.

radu-nicula

bebe-bogdan

Bebe

Bebe te învață cu schiurile, Bebe te învață cu placa și Bebe te învață chiar și agricultură dacă dorești! O zi petrecută cu el în Șureanu și ți-ai schimbat complet optica asupra vieții! Iar dacă ar fi să acordăm premiul pentru „zâmbetul perfect” în echipa Bulgărașu, cu siguranță el ar câștiga.

Ada

Ada are părul blond, sau albastru, sau roșu... dar indiferent de culoarea părului, Adei îi place zăpada. Iar când mai are și câțiva copii prin jur, este de-a dreptul fericită. Este cea mai mică din echipă, și ca vârstă și ca înălțime, dar să nu vă puneți cu ea când e vorba de placă sau schiuri. She rides like a girl and she's proud of it!

maciu-piciu-ada

zsolt-nagy

Zsolt

„Eu vreau să schiez cu struțul galben” a spus odată un copil. Acesta era Zsolt, pe care îl recunoașteți pe pârtie dup geaca galbenă cu struț. Dar el are multe super puteri: schiază, biciclește, joacă baschet, handbal, ba mai e și profesor de sărit coarda! Merită să-l cunoști!

Ju Ju

Iulia, sau Ju Ju după cum îi spunem noi, are o mare pasiune: natura și mișcarea. E drept, cu toții avem acest microb, însă ea e singura care se trezește la 5 dimineața, își ia tiptil pieile de focă și rucsacul de tură, și pornește pe munte pentru a prinde răsăritul pe Vârful Pătru! Este persoana care a dus Bulgărașul cel mai departe, până pe crestele din Chile!

iulia-cioica

florin-draghici

Florin

Dacă ar găsi peștișorul auriu, Florin i-ar cere următoarele 3 dorințe: să trăiască mereu în Șureanu, să fie tot timpul iarnă și dulapul cu dulciuri din rulotă să nu se golească niciodată! Iar dacă nu vreți să-l surprindeți cu jeleuri sau cu ciocolată, puteți să-i aduceți pliculețe cu fotbaliști. E mare colecționar! Probabil de aceea e așa bun prieten cu copiii: pentru că este încă în mintea lor!

Andra

Rar ne este dat să avem în echipă pe cineva atât de hotărât precum e Andra! În Alba născută și Cluj crescută (cel puțin anii facultății), ea a știut mereu că sufletul îi e sus la munte. Și nu oriunde, ci în Șureanu. Așa că într-o zi, s-a înscris la școala de instructori, a trecut cu bine de toate examenele și ne-am trezit cu ea la munte. Și nu a mai plecat, iar noi tare ne-am bucurat! 

iulia-gus

Iulia

Iulia din Alba Iulia este persoana din echipă responsabilă cu imaginea, așadar dacă vedeți o postare nouă pe Facebook sau un articol pe site-ul Bulgărașu, cel mai probabil îi aparțin. Iulia a perfecționat arta de a pleca de acasă, și scrie despre călătoriile ei pe blogul său, pe care merită să-l citiți pentru a-i descoperi aventurile!

Luci

Dacă s-ar topi toată zăpada odată, Luci nu s-ar îngrijora, pentru că ar aduna-o pe toată într-o piscină imensă! Atunci când nu este profesor de ski, Luci este piscinar! Așa cum ați auzit: este cel mai iscusit fabricant de piscine pe care-l cunoaștem. Și vă mai spunem un secret: știe să zboare! Dar când îl întâlniți, vă provocăm la altceva: întrebați-l de „cântecul cu harta”.

luci-olaru

Cătă

Cătă este absolvent merituos al Facultății de Educație Fizică și Sport! El este un om corect. Cel mai corect! Atât de corect încât l-au făcut arbitru la fotbal. Așadar cât timp copiii sunt în grija lui, nicio regulă nu va fi încălcată! 

Teo

Banatul s-a unit cu Transilvania cu adevărat atunci când Teo a venit tocmai de la Timișoara să fie alături de Bulgărași. Iar viața noastră nu a mai fost la fel de atunci. „The Lego Brother” este optimist, energic și îndrăgostit de zăpadă și munți. Dacă s-au putea să se mute cu familie și cățel în rulota de la baza pârtiei, ar accepta cu dragă inimă fără să se gândească de două ori!

teo

bogdan-c

Bogdan

Bogdan s-a născut cu sport și a crescut cu sport! Iar astăzi, dă mai departe ce știe mai bine. Fie că e vorba de ski sau fotbal, el e prietenul și profesorul copiilor. Iar aceștia îl iubesc aproape necondiționat! Spunem „aproape”, pentru că de multe ori scoate din nu știm ce buzunar o mandarină sau o ciocolată cu care-i mituiește pe cei mici să mai facă o coborâre.  

Sorin

Chiar dacă este profesor universitar, Sorin știe să „predea” în stilul Bulgărașilor: adică să-i facă pe cei mici să iubească natura și schiul. Este proaspăt tătic, așadar are un motiv în plus să fie preocupat de educația celor mici. Când nu este pe pârtie, Sorin predă înot, handbal și baschet, echipa antrenată de el fiind câștigătoarea campionatului universitar la baschet feminin în anul 2016! 

sorin-simon

sergiu

Sergiu

Din inima țării, de la Agnita, vine Sese, profesorul de sport pasionat de off-road, unul dintre pionierii genului în România. Combinația sibiană între Chuck norris și McGyver, are la el tot timpul orice ai avea nevoie, iar copiii îl iubesc pentru poveștile inventate pe loc. Sergiu este omul cu cele mai multe hobby-uri din lume, fapt pentru care rar îl vedem la muncă.  

Maya & Ștefan

Orice grup care se respectă are o mascotă... noi avem două! Una roz și una albastră: Maya și Ștefan! Nu vă lăsați intimidați de faptul că abia au învățat să scrie, pentru că sunt pregătiți să vă dea lecții de ski sau snowboard! Sau, dacă se ivește ocazia, de sărituri în piscină și aluncări pe gresie. Dacă însă vă simțiți complexați de ei, provocați-i la niște exerciții de matematică! Noi așa facem când nu mai ținem pasul cu energia lor!

 logo-bulgarasu-alb-png

Mai sunt zile rele, dar nu la Sureanu!